Køb og salg

Ved køb af bolig hjælper Advoco med at gennemgå købsaftale, servitutter, tingbog m.m. samt berigtigelse af handlen. Så kan du trygt fokusere på selve flytningen. Vi hjælper også gerne med at finde den rette bolig for netop dig, forhandle pris med sælger og koordinere finansiering med din bank.

Alle bolighandler gennemgås af en specialiseret boligadvokat, der naturligvis står til rådighed for spørgsmål under hele forløbet – lige fra udvælgelse af bolig til nøgleoverdragelse.

Inden du underskriver købsaftalen er det vigtigt at få indsat et korrekt advokatforbehold i aftalen. I modsat fald bliver du bundet af aftalen og kan kun i nogle tilfælde fortryde handlen ved at betale sælger en kompensation på 1% af den aftalte købesum. Kontakt os derfor gerne, inden I underskriver købsaftalen – så sørger vi for, at der indsættes korrekt advokatforbehold i aftalen.

Kontakt os direkte på info@advoco.dk eller på tlf. 70 50 52 00 for en gratis og uforpligtende vurdering af, hvordan vi kan sikre jer bedst muligt i forbindelse med købet.