Legal outsourcing

Med Advocos Legal Outsourcing kan din virksomhed leje en komplet juridisk afdeling til priser fra kun 10.000 kr. + moms pr. måned.

Vi stiller en erfaren jurist samt de nødvendige juridiske værktøjer til rådighed for virksomheden og sikrer løbende, at virksomheden og dens medarbejdere altid har adgang til kommerciel og pragmatisk juridisk rådgivning.

Med Legal Outsourcing opnår din virksomhed en række fordele i forhold til ved traditionelle advokatydelser. De væsentligste fordele er markant lavere timepriser samt et tættere og mere værdiskabende samarbejde mellem advokat og virksomheden.

Med Legal Outsourcing fungerer Advoco som var vi din virksomheds egen juridiske afdeling. Vi kan eksempelvis aftale en fast dag om ugen, hvor vores konsulent kun udfører arbejde for din virksomhed. Ved at dedikere en fast dag er virksomhedens medarbejdere altid klar over, hvornår vi står til rådighed for spørgsmål eller sparring.  Skulle der opstå sager der ikke kan vente til næste arbejdsdag, hjælper vi naturligvis også gerne med en hurtig løsning.

For at få størst muligt udbytte af samarbejdet foreslår vi, at konsulenten udfører arbejdet fysisk hos virksomheden. Udover at vi får bedre indsigt i virksomhedens forhold, herunder rutiner, politiker og arbejdsgange, er det vores erfaring, at medarbejderne i virksomheden bliver mere fortrolige med os, og derved er mere tilbøjelige til helt uformelt at stille spørgsmål. Ofte er det netop ved sådanne uformelle samtaler, at vi sammen med medarbejderne bliver opmærksom på særligt risikofyldte situationer.

Ring 70 50 52 00 eller send en e-mail til info@advoco.dk for at høre mere om, hvordan vi kan skabe værdi for dig eller din virksomhed.